17. mai

Takeaway og catering kan bestilles på alle våre lokasjoner

– eller på mobil 45 44 81 72 samt epost turid@hell-catering.no.

KOLDTBORD MENY

Kr. 300,- pr. pers

RØKT SKINKE MED DRUE- OG PURRESALAT
i.h melk og egg

RØKELAKS MED EGGERØRE
i.h egg og fisk

REKER MED MAJONES
i.h skalldyr, fisk, melk og egg

PASTASALAT MED FETAOST
i.h melk, hvete og egg

SPEKEMAT MED POTETSALAT
i.h melk

DRESSING, SMØR OG BRØD
Dressing (i.h melk og egg), smør, brød (i.h hvete og rug)

VARM MAT
BIFFGRYTE MED RIS, BRØD, SALAT OG DRESSING
I.h gluten og laktose

TAPAS MENY

Kr. 300,- pr. pers

PEPPERLAKS MED TYTTEBÆRRØMME

AIOLI OG HVITLØKSDRESSING

SERRANOSKINKE

MANCEGO OST

HJEMMELAGET FOCACCIABRØD

PASTASALAT MED LØK, FETAOST OG TOMAT

SCAMPI MARINERT MED CHILI OG HVITLØK

TAPASBOLLER I SPICY TOMATSAUS

CHORIZOPØLSE MED STEKT SOPP

BACONSURREDE DADLER

OVNSBAKTE POTETER

LEFSERULLER MED SPEKESKINKE

RIS

SODD MED GULROT OG POTETER
I.h laktose i soddboller
kr. 185,-

SALTKJØTT, MERÅKERMØRR OG KÅLSTAPPE
I.h laktose kr. 195,-

BIFFGRYTE MED RIS OG POTETMOS, BRØD, SALAT OG DRESSING
I.h gluten og laktose
kr 185,-