17. mai
Takeaway og catering kan bestilles på alle våre lokasjoner
– eller på mobil 45 44 81 72 samt epost turid@hell-catering.no.
RØKT SKINKE MED DRUE- OG PURRESALAT
i.h melk og egg
RØKELAKS MED EGGERØRE
i.h egg og fisk
REKER MED MAJONES
i.h skalldyr, fisk, melk og egg
PASTASALAT MED FETAOST
i.h melk, hvete og egg
SPEKEMAT MED POTETSALAT
i.h melk
DRESSING, SMØR OG BRØD
Dressing (i.h melk og egg), smør, brød (i.h hvete og rug)
VARM MAT
BIFFGRYTE MED RIS, BRØD, SALAT OG DRESSING
I.h gluten og laktose
AIOLI OG HVITLØKSDRESSING
SERRANOSKINKE
MANCEGO OST
HJEMMELAGET FOCACCIABRØD
PASTASALAT MED LØK, FETAOST OG TOMAT
SCAMPI MARINERT MED CHILI OG HVITLØK
CHORIZOPØLSE MED STEKT SOPP
BACONSURREDE DADLER
OVNSBAKTE POTETER
LEFSERULLER MED SPEKESKINKE
RIS
I.h laktose i soddboller
kr. 185,-
SALTKJØTT, MERÅKERMØRR OG KÅLSTAPPE
I.h laktose kr. 195,-
I.h gluten og laktose
kr 185,-